200 enthousiaste cursisten
Cursussen op locatie
Individueel of klassikaal

De training: Een training ATEX elektrotechnici is een opleiding die gericht is op het geven van specifieke kennis en vaardigheden aan monteurs die werken in gebieden waar explosieve stoffen of gassen aanwezig zijn. De training is erop gericht om de monteurs te voorzien van de kennis die nodig is om te zorgen dat ze de juiste veiligheidsprocedures en -maatregelen naleven om het risico op explosies te verminderen. Men leert om de juiste apparatuur en installatiematerialen te installeren. Verder behandeld het EVD, (explosie veiligheidsdocument), het af kunnen lezen, begrijpen van coderingen met bijbehorende beschermingsmaatregelen en het gebruik van de juiste gereedschappen. Als het bedrijf over een Aanwijsbeleid beschikt kan dit worden besproken tijdens de opleiding.

Specificaties

Investeering 345,00
Duratie 1 dag
Les duur 09.00 - 16.00 uur
Certificatie Ja
Trainings type Incompany trainingen, Klassikaal

Doel:

Een ATEX voor elektrotechnici  bevat eisen voor de elektrische installatie en het materieel in een ATEX zone en een niet gevaarlijk gebied ( NNG ). Er wordt ingegaan op de specifieke eisen van het installeren van verschillende beschermingswijze m.b.t. ATEX apparatuur.

In deze training word u ook op de hoogte gesteld van de eisen uit de NEN 1010 en 3140 waardoor u is staat bent uw taak als inspecteur verder te verbreden. Als dit doel is behaald ontvangt de deelnemer een certificaat.

 

Vereiste kennis:

Iedereen die volgens de werkverantwoordelijker ( WV-er )  en/of directie van een bedrijf hiervoor in aanmerking komt.

Veel gestelde vragen

Jazeker. Wij verzorgen alles

Training ATEX voor Elektrotechnici

Cursus duratie: 1 dag

345,00

(excl. btw/alles-in)

Offerte aanvragen

Inclusief

  • Koffie, thee, frisdrank en water
  • Passende lunch
  • Lesmaterialen
  • Certificaat

Training ATEX voor Elektrotechnici

Cursus duratie: 1 dag

345,00

(excl. btw/alles-in)

Offerte aanvragen


Persoonlijk advies

0492 - 23 45 60
9.2Gemiddelde klantbeoordeling

Op basis van 400+ beoordelingen