200 enthousiaste cursisten
Cursussen op locatie
Individueel of klassikaal

Wil jij veilig leren werken met elektrische installaties? Dan is de VP cursus bij ons de perfecte keuze. Tijdens de cursus leer je alles wat je moet weten om veilig te kunnen werken met elektra en om te voldoen aan de eisen van de Arbowetgeving. Onze ervaren docenten zijn experts op het gebied van elektrotechniek en brengen je de kennis en vaardigheden bij die je nodig hebt om aan de slag te kunnen als Vakbekwaam Persoon. Na het afronden van de cursus ontvang je het officiële VP certificaat.

NEN 3140 VOP opleiding

De opleiding behandelt de Nederlandse norm NEN 3140 voor de veiligheid van elektrische installaties in werkplaatsen. De focus van de VP opleiding ligt op het keuren van elektrische apparaten volgens de NEN 3140 norm. Dit houdt in dat diverse soorten elektrische apparaten die in werkplaatsen worden gebruikt, zoals machines, handgereedschappen en andere elektrische uitrustingen, worden geïnspecteerd om te zorgen dat ze aan de norm voldoen. Tijdens de opleiding wordt er tevens informatie verstrekt over welke apparatuur geschikt is voor de betreffende situatie. De NEN 3140 VOP opleiding is praktijkgericht, waarbij u werkt met uw eigen of verschillende NEN 3140 apparatentesters. Ook wordt je op de hoogte gebracht van de eisen uit de NEN 3140, waardoor jouw taken als bijvoorbeeld keurmeester kunt uitbreiden. Zowel 1 fase als 3 fase apparatuur wordt behandeld tijdens deze opleiding.

NEN 3140 VOP cursus elektra

Wil je meer weten over het werken met elektra en de bijbehorende veiligheidsmaatregelen? Volg dan onze NEN 3140 VOP cursus elektra. Tijdens deze cursus leer je alles wat je moet weten om veilig te kunnen werken met elektra. Je krijgt inzicht in de belangrijkste risico’s en leert hoe je deze kunt verminderen. Na het afronden van de cursus ben je in staat om veilig te werken met elektra en ontvang je het NEN 3140 VOP certificaat.

Wil je graag een NEN 3140 VOP opleiding of cursus volgen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om een NEN 3140 VOP opleiding, NEN 3140 VOP cursus elektra, onze ervaren docenten zorgen ervoor dat je alle kennis en vaardigheden opdoet die je nodig hebt om veilig aan de slag te gaan als Voldoende onderricht persoon. Schrijf je vandaag nog in en behaal het NEN 3140 VOP certificaat!

NEN 3140 VP cursussen

Training NEN 3140 VP (Vakbekwaam Persoon)

• Praktische gericht
• Wet -en regelgeving
• Aanwijsbeleid
• Werken aan of met elektrische installaties
• Veiligstellen van een E-installatie (LOTO)
• Meten aan E-installaties
• Wanneer welke PBM’s

Training NEN 3140 VOP (voldoende onderricht persoon)

• Praktisch gericht
• Wet -en regelgeving
• Wet van Ohm
• Elektrische gevaren herkennen
• Veilig werken aan Elektrische installaties
• PBM (persoonlijke beveiligingsmiddelen)
• Kennis van aanwijsbeleid

Er is altijd een Elektro College cursus die bij jou past

Klassikaal

Een traditionele manier van onderwijs, waarbij studenten fysiek aanwezig zijn in een klaslokaal en les krijgen van een leraar.

Meer informatie

Individueel

Individuele lessen. Deze lessen worden aangepast aan de behoeften, vaardigheden en interesses van de student en kunnen op verschillende manieren worden gegeven, zoals face-to-face, online, of via videoconferenties.

Meer informatie

Online Klassikaal

Online klaslokaal is een virtuele omgeving waar leerlingen en leraren op afstand in real time met elkaar kunnen communiceren met behulp van verschillende digitale instrumenten en middelen.

Meer informatie

Incompany trainingen

Bedrijfstrainingen zijn trainingen die specifiek zijn ontworpen om de kennis, vaardigheden en capaciteiten van werknemers te verbeteren en te ontwikkelen binnen een organisatie. Deze trainingen kunnen gericht zijn op verschillende gebieden, zoals leiderschap, communicatie, klantenservice, technische vaardigheden en meer.

Meer informatie

Waarom kies je voor Elektro College?

9.2Gemiddelde klantbeoordeling

Op basis van 400+ beoordelingen

Opleidingsadvies op maat

Als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op.