200 enthousiaste cursisten
Cursussen op locatie
Individueel of klassikaal

Overheid

De overheid, BV Nederland is een grote werkgever.

een groot deel van deze medewerkers hebben een technische functie. Om ervoor te zorgen dat deze medewerkers naar waar nodig getraind dienen te worden staan we als Elektro-College klaar om daar invullen aan te geven.

Electro-College is bevoegd en bekwaam om de cursussen basis Elektrotechniek, NEN 1010, NEN 3140, ATEX en Aarding en Bliksem op verschillende niveau’s te geven.

Dit voor zowel de, Voldoende ondericht persoon ( VOP ),  Vakbekwaam persoon (VP), Installatie verantwoordelijke (IV), Monteurs ,Ontwerpers, Projectleiders, Keurmeesters als Inspecteurs.

 

 

Opleidingsadvies op maat

Als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op.

Er is altijd een Elektro College cursus die bij jou past

Klassikaal

Een traditionele manier van onderwijs, waarbij studenten fysiek aanwezig zijn in een klaslokaal en les krijgen van een leraar.

Meer informatie

Individueel

Individuele lessen. Deze lessen worden aangepast aan de behoeften, vaardigheden en interesses van de student en kunnen op verschillende manieren worden gegeven, zoals face-to-face, online, of via videoconferenties.

Meer informatie

Online Klassikaal

Online klaslokaal is een virtuele omgeving waar leerlingen en leraren op afstand in real time met elkaar kunnen communiceren met behulp van verschillende digitale instrumenten en middelen.

Meer informatie

Incompany trainingen

Bedrijfstrainingen zijn trainingen die specifiek zijn ontworpen om de kennis, vaardigheden en capaciteiten van werknemers te verbeteren en te ontwikkelen binnen een organisatie. Deze trainingen kunnen gericht zijn op verschillende gebieden, zoals leiderschap, communicatie, klantenservice, technische vaardigheden en meer.

Meer informatie