200 enthousiaste cursisten
Cursussen op locatie
Individueel of klassikaal
ALLES DRAAIT OM CONNECTIE

LEREN MET ALS DOEL KENNISTRANSITIE

Elektro-College gelooft dat iedereen in staat is om meer kennis tot zich te nemen als de manier van trainingen aansluit bij het verwachtingspatroon van de cursist.

De manier van trainen die Elektro-College hanteert is een praktische aanpak die ondersteund wordt door de theorie aan de hand van de NORMEN die gesteld zijn.

het doel van de training is dat de cursist aan het eind van de training en voldaan gevoel heeft en nog enthousiaster is  over zijn vak. Dit motiveert en draagt eraan bij dat hij uiteindelijk efficiënter werkt voor zichzelf en uiteindelijk voor zijn baas en/of opdrachtgever.

Opleidingsadvies op maat

Als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op.

Er is altijd een Elektro College cursus die bij jou past

Klassikaal

Een traditionele manier van onderwijs, waarbij studenten fysiek aanwezig zijn in een klaslokaal en les krijgen van een leraar.

Meer informatie

Individueel

Individuele lessen. Deze lessen worden aangepast aan de behoeften, vaardigheden en interesses van de student en kunnen op verschillende manieren worden gegeven, zoals face-to-face, online, of via videoconferenties.

Meer informatie

Online Klassikaal

Online klaslokaal is een virtuele omgeving waar leerlingen en leraren op afstand in real time met elkaar kunnen communiceren met behulp van verschillende digitale instrumenten en middelen.

Meer informatie

Incompany trainingen

Bedrijfstrainingen zijn trainingen die specifiek zijn ontworpen om de kennis, vaardigheden en capaciteiten van werknemers te verbeteren en te ontwikkelen binnen een organisatie. Deze trainingen kunnen gericht zijn op verschillende gebieden, zoals leiderschap, communicatie, klantenservice, technische vaardigheden en meer.

Meer informatie