200 enthousiaste cursisten
Cursussen op locatie
Individueel of klassikaal

De training Een training NEN 1010 medisch ruimte is een opleiding waarbij mensen leren hoe ze elektrische installaties moeten installeren, onderhouden en repareren in medische ruimtes die moeten voldoen aan de eisen van de NEN 1010-norm deel 710. Dit kan omvat het installeren van elektrische apparatuur, zoals IT (MES) ketens, monitors, verlichting en noodstroom voorzieningen. Het onderhouden en repareren van elektrische installaties in medische ruimtes. De training is gericht zijn op het gebruik van specifieke meetapparatuur en gereedschappen om de werkzaamheden te verrichten in medische ruimten. Men leert wat de verschillen zijn tussen standaard NEN 1010 en de NEN 1010 deel 710 betreffende de laagspanningsinstallatie in een medische ruimten. In de training wordt er ook aandacht besteed aan de verschillen zijn van oudere K ruimtes en de nieuw codering groepen 0, 1, 2 ruimtes. De training is uitermate geschikt voor monteurs, ontwerpers, projectleiders die meer kennis willen vergaren van medische gebruikte ruimte.

Specificaties

Investeering 350,00
Duratie 1 dag
Les duur 09.00 - 16.00 uur
Certificatie Ja
Trainings type Incompany trainingen, Klassikaal

Doel:

Kennis en inzicht te krijgen van de NEN 1010  deel 710 kunt toepassen bij het ontwerpen, bouwen, repareren en beheren van laagspanningsinstallaties.

Als dit doel is behaald ontvangt de deelnemer een certificaat.

 

Vereiste kennis:

Om meer kennis van medische gebruikte ruimte volgens de NEN 1010 op te kunnen doen, moet men over het algemeen beschikken over een opleiding op het gebied van elektrotechniek en ervaring hebben met het werken en/of ontwerpen van elektrische laagspanningsinstallaties.

Minimale eisen niveau 2/3 richting elektrotechniek en/of voldoende ervaring binnen de branche.

 

Veel gestelde vragen

Jazeker. Wij verzorgen alles

Training NEN 1010 medische ruimte

Cursus duratie: 1 dag

350,00

(excl. btw/alles-in)

Offerte aanvragen

Inclusief

  • Koffie, thee, frisdrank en water
  • Passende lunch
  • Lesmaterialen
  • Certificaat

Training NEN 1010 medische ruimte

Cursus duratie: 1 dag

350,00

(excl. btw/alles-in)

Offerte aanvragen


Persoonlijk advies

0492 - 23 45 60
9.2Gemiddelde klantbeoordeling

Op basis van 400+ beoordelingen