200 enthousiaste cursisten
Cursussen op locatie
Individueel of klassikaal

De training: Een training NEN 3140 IV is een opleiding waarbij men leert hoe te kunnen helpen bij het opstellen en bijhouden van procedures, documentatie van en over de elektrische installaties, zoals tekeningen en aanwijzingen voor onderhoud en de reparatie van installaties. IV is tevens verantwoordelijk voor het opleiden en begeleiden van werknemers die hiermee werken. De IV leert om instructies op te stellen voor het naleven van de juiste veiligheidsprocedures en -maatregelen voor het werken met of aan elektrische installaties. Dit kan zijn installeren, onderhouden en repareren van elektrische installaties deze moeten voldoen aan de eisen van de NEN 3140-norm. Daarbij leren ze hoe ze de verantwoordelijkheid kunnen dragen voor het beheer en de uitvoering hiervan. De training is ook gericht op het gebruik van specifieke gereedschappen en apparatuur die nodig zijn om elektrische installaties te installeren, onderhouden en repareren en op het naleven van de juiste veiligheidsprocedures en -maatregelen bij het werken hiermee. De IV is er verantwoordelijk voor dat alle elektrische installaties veilig zijn en voldoen aan de relevante wet-/regelgeving.

Specificaties

Investeering 349,00
Duratie 1 dag
Les duur 09.00 - 16.00 uur
Certificatie Ja
Trainings type Incompany trainingen, Klassikaal

Doel:

Als doel stellen wij het overbrengen en beheren van de juiste veiligheidsprocedures en -maatregelen bij het werken met of aan elektrische installaties.

Het is belangrijk om te benadrukken dat hij verantwoordelijk is voor elektrische installatie. Een belangrijke eigenschap is en dat de IV de juiste kennis, vaardigheden en verantwoordelijkheidsbesef moet hebben om deze taak op een professionele manier te kunnen uitvoeren.

Als dit doel is behaald ontvangt de deelnemer een certificaat.

Vereiste kennis:

Om als Installatie verantwoordelijke ( IV-er )te kunnen werken, moet men over het algemeen beschikken over een opleiding op het gebied van elektrotechniek.

Minimale eisen niveau 3/4 richting elektrotechniek en/of voldoende ervaring binnen de branche.

Veel gestelde vragen

Jazeker. Wij verzorgen alles

Training NEN 3140 WV (Werk Verantwoordelijke)

Cursus duratie: 1 dag

349,00

(excl. btw/alles-in)

Offerte aanvragen

Inclusief

  • Koffie, thee, frisdrank en water
  • Passende lunch
  • Lesmaterialen
  • Certificaat

Training NEN 3140 WV (Werk Verantwoordelijke)

Cursus duratie: 1 dag

349,00

(excl. btw/alles-in)

Offerte aanvragen


Persoonlijk advies

0492 - 23 45 60
9.2Gemiddelde klantbeoordeling

Op basis van 400+ beoordelingen