200 enthousiaste cursisten
Cursussen op locatie
Individueel of klassikaal

De training: In de training NEN 3140 VP leert men: - hoe je een elektrische installaties moet installeren en onderhouden. Deze installaties moeten voldoen aan de eisen van de NEN 3140-norm, deze kom je tegen in werkplaatsen van fabrieken, garages, landbouwmechanisatie, woningbouw, enz. - hoe je de hierbij de behorende verantwoordelijkheid draagt. - hoe je gebruik maakt van specifieke gereedschappen en apparatuur die nodig zijn om elektrische installaties te installeren, onderhouden en/of repareren. - hoe je de juiste veiligheidsprocedures en -maatregelen bij het werken met elektrische installaties en apparatuur, naleeft.

Specificaties

Investering 295,00
Duur 1 dag
Les tijd 09.00 - 16.00 uur
Certificaat Ja
Trainings type Incompany trainingen, Klassikaal

Doel:

Als doel stellen wij het naleven, bewust worden en toepassen van de juiste veiligheidsprocedures en -maatregelen bij het werken met of aan een elektrische installaties.

De training is gericht zijn op het gebruik van specifieke gereedschappen, hulpmiddelen en apparatuur die nodig zijn om elektrische installaties te installeren, onderhouden en repareren en/of te bedienen.

Als dit doel is behaald ontvangt de deelnemer een certificaat.

Vereiste kennis:.

Iedereen die volgens de werk verantwoordelijker ( WV-er ) en of directie van een bedrijf hiervoor in aanmerking komt daarbij zijn de minimale eisen niveau 2/3 richting elektrotechniek en/of voldoende ervaring binnen de branche.

Veel gestelde vragen

Jazeker. Wij verzorgen alles

Training NEN 3140 VP (Vakbekwaam Persoon)

Lengte van cursus: 1 dag

295,00

(excl. btw/all-in)

Vraag offerte aan

Inclusief

  • Koffie, thee, frisdrank en water
  • Passende lunch
  • Lesmaterialen
  • Certificaat

Training NEN 3140 VP (Vakbekwaam Persoon)

Lengte van cursus: 1 dag

295,00

(excl. btw/all-in)

Vraag offerte aan


Persoonlijk advies

0492 - 23 45 60
9.2Gemiddelde klantbeoordeling

Op basis van 400+ beoordelingen