200 enthousiaste cursisten
Cursussen op locatie
Individueel of klassikaal

De Training: Training bliksembeveiliging is een training die gericht is op het geven van specifieke kennis en vaardigheden aan mensen die werken met of aan bliksembeveiligingsinstallaties en/of die verantwoordelijk zijn voor het installeren en onderhouden van bliksembeveiliging. De training is er tevens op gericht om de juiste veiligheidsprocedures en -maatregelen na te leven en daarbij de cursisten te voorzien van kennis die nodig is om te werken met specifieke soorten bliksembeveiliging (uitwendige bliksembeveiliging en/of inwendig bliksembeveiligingssystemen). Tijdens deze training wordt aandacht besteed aan de onderwerpen: - Wat is bliksembeveiliging en waarom is het belangrijk - Hoe werkt bliksembeveiliging - Hoe wordt bliksembeveiliging geïnstalleerd en onderhouden - Veiligheidsprocedures en -maatregelen bij het werken met bliksembeveiliging - Wet- en regelgeving rond bliksembeveiliging

Specificaties

Investeering 325,00
Duratie 1 dag
Les duur 09.00 - 16.00 uur
Certificatie Ja
Trainings type Incompany trainingen, Klassikaal

Doel:

Kennis en inzicht bijbrengen over bliksembeveiliging in het algemeen. Het kunnen begrijpen en toepassen bij het inspecteren ontwerpen en beheren van elektrische installatie in combinatie met bliksembeveiliging.

Als dit doel is behaald ontvangt de deelnemer een certificaat.

Vereiste kennis:

Om deze training te volgen, moet men beschikken over een opleiding op het gebied van elektrotechniek. Minimale eisen niveau 3/4 richting elektrotechniek en/of voldoende ervaring binnen de branche.

 

Veel gestelde vragen

Jazeker. Wij verzorgen alles

Training NEN 62305 (Aarding & Bliksembeveiliging)

Cursus duratie: 1 dag

325,00

(excl. btw/alles-in)

Offerte aanvragen

Inclusief

  • Koffie, thee, frisdrank en water
  • Passende lunch
  • Lesmaterialen
  • Certificaat

Training NEN 62305 (Aarding & Bliksembeveiliging)

Cursus duratie: 1 dag

325,00

(excl. btw/alles-in)

Offerte aanvragen


Persoonlijk advies

0492 - 23 45 60
9.2Gemiddelde klantbeoordeling

Op basis van 400+ beoordelingen