200 enthousiaste cursisten
Cursussen op locatie
Individueel of klassikaal

Bedankt voor je bericht

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail van jouw aanvraag in je mailbox. Binnen uiterlijk 3 werkdagen nemen we contact op.

Heb je nog vragen? Bekijk onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met ons:

Opleidingsadvies op maat

Als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op.

Er is altijd een Elektro College cursus die bij jou past

Klassikaal

Een traditionele manier van onderwijs, waarbij studenten fysiek aanwezig zijn in een klaslokaal en les krijgen van een leraar.

Meer informatie

Individueel

Individuele lessen. Deze lessen worden aangepast aan de behoeften, vaardigheden en interesses van de student en kunnen op verschillende manieren worden gegeven, zoals face-to-face, online, of via videoconferenties.

Meer informatie

Online Klassikaal

Online klaslokaal is een virtuele omgeving waar leerlingen en leraren op afstand in real time met elkaar kunnen communiceren met behulp van verschillende digitale instrumenten en middelen.

Meer informatie

Incompany trainingen

Bedrijfstrainingen zijn trainingen die specifiek zijn ontworpen om de kennis, vaardigheden en capaciteiten van werknemers te verbeteren en te ontwikkelen binnen een organisatie. Deze trainingen kunnen gericht zijn op verschillende gebieden, zoals leiderschap, communicatie, klantenservice, technische vaardigheden en meer.

Meer informatie