200 enthousiaste cursisten
Cursussen op locatie
Individueel of klassikaal

Het klassikale onderwijs heeft een gestructureerde lesmethode waarbij de leraar de leerstof presenteert en studenten vragen stellen en opdrachten maken om hun begrip te testen. Het is een veelgebruikte methode in het middelbaar onderwijs en hoger onderwijs.

Als Elektro college zoeken we in het klassikaal onderwijs de samensmelting van de theorie en praktijk. dit doen we aan de hand van proefjes en ondersteuning van foto’s en video’s om de theorie tot leven te brengen. wij als Elektro College geloven hierin omdat de mens altijd visualiseert en via die weg het meest efficiënt kennis opneemt.

Opleidingsadvies op maat

Als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op.

Er is altijd een Elektro College cursus die bij jou past

Klassikaal

Een traditionele manier van onderwijs, waarbij studenten fysiek aanwezig zijn in een klaslokaal en les krijgen van een leraar.

Meer informatie

Individueel

Individuele lessen. Deze lessen worden aangepast aan de behoeften, vaardigheden en interesses van de student en kunnen op verschillende manieren worden gegeven, zoals face-to-face, online, of via videoconferenties.

Meer informatie

Online Klassikaal

Online klaslokaal is een virtuele omgeving waar leerlingen en leraren op afstand in real time met elkaar kunnen communiceren met behulp van verschillende digitale instrumenten en middelen.

Meer informatie

Incompany trainingen

Bedrijfstrainingen zijn trainingen die specifiek zijn ontworpen om de kennis, vaardigheden en capaciteiten van werknemers te verbeteren en te ontwikkelen binnen een organisatie. Deze trainingen kunnen gericht zijn op verschillende gebieden, zoals leiderschap, communicatie, klantenservice, technische vaardigheden en meer.

Meer informatie