200 enthousiaste cursisten
Cursussen op locatie
Individueel of klassikaal

Individueel onderwijs is een vorm van onderwijs waarbij het onderwijsproces wordt afgestemd op de individuele behoeften, interesses en mogelijkheden van de leerling. Het onderwijs wordt op maat gemaakt voor de leerling, zodat deze optimaal kan leren en zich kan ontwikkelen.

Bij individueel onderwijs krijgt de leerling meer vrijheid en verantwoordelijkheid in het bepalen van zijn of haar eigen leerproces. De leerling heeft bijvoorbeeld meer invloed op de onderwerpen die worden behandeld, het tempo van het leren en de manier waarop het leren plaatsvindt.

Individueel onderwijs kan op verschillende manieren worden vormgegeven, zoals via persoonlijke begeleiding, online leren of een combinatie van beide. Deze vorm van onderwijs kan voordelen hebben voor leerlingen die zich op hun eigen tempo willen ontwikkelen of die extra ondersteuning nodig hebben bij het leren. Het kan echter ook uitdagend zijn voor leerkrachten en ouders om het onderwijs op maat te maken en te blijven bieden

Opleidingsadvies op maat

Als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op.

Er is altijd een Elektro College cursus die bij jou past

Klassikaal

Een traditionele manier van onderwijs, waarbij studenten fysiek aanwezig zijn in een klaslokaal en les krijgen van een leraar.

Meer informatie

Individueel

Individuele lessen. Deze lessen worden aangepast aan de behoeften, vaardigheden en interesses van de student en kunnen op verschillende manieren worden gegeven, zoals face-to-face, online, of via videoconferenties.

Meer informatie

Online Klassikaal

Online klaslokaal is een virtuele omgeving waar leerlingen en leraren op afstand in real time met elkaar kunnen communiceren met behulp van verschillende digitale instrumenten en middelen.

Meer informatie

Incompany trainingen

Bedrijfstrainingen zijn trainingen die specifiek zijn ontworpen om de kennis, vaardigheden en capaciteiten van werknemers te verbeteren en te ontwikkelen binnen een organisatie. Deze trainingen kunnen gericht zijn op verschillende gebieden, zoals leiderschap, communicatie, klantenservice, technische vaardigheden en meer.

Meer informatie